Креативен Центар Карпош – КЦК утре ќе го одбележи Денот за побезбеден интернет со активности кои ги организира со подршка на програма “Сајбер патеки за жени” која е финансирана од УСАИД. Најава за утрешниот настан во утринската програма “Македонија наутро” на националниот сервис МРТ.

https://play.mrt.com.m/play/569919?fbclid=IwAR0J8VBM8cwhMK_JY9FZ6X8uphRABq3nysWdWHzFf1yYhDOIArRmELR3b1c