КЦК на 22/11/2020 (недела) организира научна дружба на тема ТАЈНИТЕ НА ХЕМИЈАТА ВО МАГИЈАТА НА ПИРОТЕХНИКАТА со Професорот по експериментална хемија Методија Најдоски од Природно матемичкиот факултет.

Дружбата е закажана на амфитеатарот покрај реката вардар во населбата карпош 4 со почеток во 12 часот.

ПОВЕЛЕТЕ, НЕМА ДА ЗАЖАЛИТЕ!